Spier en Gewrichten

Hondenvoer spieren en gewrichten
Spier en Gewrichten DogiFood hondenvoer pakt het probleem bij de basis aan. De ingrediënten ondersteunen de gezondheid van de gewrichten bij slijtage van uw hond .
Het hondenvoer remt de kraakbeenafbraak en stimuleert de groei van nieuw kraakbeen bij uw hond. Dat komt o.a.door de extra zalmolie.
Uw hond wordt actiever en beweegt met plezier!
Hondenvoer spier en gewrichten
DogiFood Spier en Gewrichten hondenvoer bevat een breed scala aan ingrediënten; zalm, granen en andere natuurlijke grondstoffen. Dat doen we bewust. Hierdoor wordt namelijk de spijsvertering flink uitgedaagd, wat resulteert in een goede vertering. Ook de Omega 3 + 6 en prebiotica spelen hierbij een positieve rol.
De 100% natuurlijke voeding bevat geen geur kleur, of smaakstoffen. Ook zijn er geen suikers of zouten toegevoegd.

Omega 3 en Omega 6
Zalmolie bevat de vetzuren Omega 3 en Omega 6 en is een goede bron van essentiële vetzuren als EPA en DHA. Zalmolie is goed voor hart- en bloedvaten. Het zorgt er voor dat de gewrichten soepel blijven en geeft energie.
Wat doen omega-3-vetzuren
EPA ondersteunt het immuunsysteem. Honden kunnen te maken krijgen met verschillende soorten ontstekingen die hun gezondheid en welzijn beïnvloeden. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat EPA ontstekingen in het lichaam van de hond kan tegengaan.
EPA remt ontstekingsreacties in o.a. de huid, nieren en de gewrichten. Afbraak van kraakbeen in de gewrichten leidt bij hond en kat tot ontstekingsreacties (osteoartritis). EPA remt niet alleen deze ontstekingsreacties, die voor pijn zorgen, maar remt daarnaast ook de aanmaak van het enzym dat verantwoordelijk is voor de afbraak van kraakbeen.

Wij horen ook graag uw ervaringen

Leave a reply